Takk for 2020

Den indre Sjømannsmisjon ønsker å rette en stor takk til alle som har støttet opp om DISM i 2020. Vi har mange venner av misjonen som er med i misjonsoppdraget gjennom bønn og frivillig arbeid. 

Året 2020 har vist seg å være et innholdsrikt år. Kanskje først og fremst innholdsrikt på utfordinger. På så mange plan har Norge og verden måtte tilpasse arbeid og hverdag inn under korona-restriksjonene. Vi minnes den frihet vi hadde før, og med lengsel tenker vi tilbake på tider da vi fritt kunne møtes og være helt trygge.

For oss i DISM har det i denne tiden blitt tydelig hvilket fantastisk misjonsfolk vi har. Dere har stått sammen med DISM i bønn, deltatt på møter når og hvor det har vært mulig, bidratt ombord på "Elieser 6", vært med å arrangere alternativ julemesse og mye annet. På grunn av dere, har DISM kunnet fortsette misjonsarbeidet så mye som mulig i en krevende tid.

Vi i DISM ser nå frem til et nytt år med håp om å kunne få en mer normal hverdag tilbake. Med glede ser vi frem til å møte misjonsfolket på stevner, bedehus, Elieser og i hjemmene.

I mellomtiden ønsker vi å rette en stor takk for 2020 til deg som har hjerte for Den indre Sjømannsmisjon.

 

Herren velsigne deg og bevare deg!

Herren la sitt ansikt lyse over deg og være deg nådig!

Herren løfte sitt ansikt mot deg og gi deg fred! 

0