Ettåringer

Nysgjerrig på å arbeide i Guds rike? DISM ønsker å bistå deg som ønsker å bruke ett år på å være med i misjonen. Søk sammen med din beste venn - vi sørger for et meningsfullt år fullt med opplevelser!

Den indre Sjømannsmisjon (DISM) søker unge voksne til ettårings-tjeneste for vår misjon blant fiskere, sjøfolk og kystens befolkning. Det er lagt oss på hjerte å hjelpe deg som har et kall fra Gud til å stå i tjeneste for misjonen.

Den indre Sjømannsmisjon ønsker å legge til rette et spennende og variert misjonsarbeid i Norge.
Vi ønsker å sette sammen smågrupper som er med i praktiske tjenester.
Du må like å være på kristne møter, gjerne ha lyst til å holde en andakt, vitnesbyrd, lede møter eller spille til møter. Du får være med i vårt misjonsprogram Seaman’s Mission, hvor vi tar imot 15 000 til 20 000 utenlandske sjømenn hvert år. Seaman’s Mission har flotte stasjoner i Stavanger, Bergen, Ålesund og Honningsvåg. Du får oppleve vakre Stamsund hvor vi driver utstrakt misjonsarbeid og kafé, til byarbeidet i Bodø, Trondheim og Bergen.
Med misjonsskipet vårt reiser vi langs Norskekysten fra Halden til Alta og holder møter nesten hver dag året rundt.
På toppen av dette får du mulighet til å være med å arrangere leirarbeid, bibelhelger og andre misjonsarrangement. Har du et kall til tjeneste kan du få virkeliggjort ditt kall hos oss! 

Om stillingen: Den indre Sjømannsmisjon er opptatt av å følge opp ditt kall og hjelpe deg til tjeneste. Vi vil sammen legge en plan for året hvor du får anledning til å være med i det varierte misjonsarbeidet til DISM. Du vil få prøve deg på forskjellig arbeidsoppgaver innenfor misjonen.

 

Den indre Sjømannsmisjon støtter deg økonomisk, og med kost og losji etter avtale. Vi ønsker i utgangspunktet at vi kan sette sammen ettåringer i grupper på to.

Kvalifikasjoner: 
• Et kall og ønske til å drive misjon for DISM 
• Bekjenne den evangelisk-lutherske tro 
• Mulighet til å reise og bo forskjellige steder i Norge 
• Sertifikat og bil er en fordel 

Søk gjerne sammen med en venn!


Kontakt oss:
Generalsekretær Arne Helleland
E-post: arne@dism.no
Tlf.: 907 99 360

0